CUSTOMER SERVICE

CUSTOMER SERVICE

+31 (0)850202108 sales@suv.nl

 

 

HET CORONAVIRUS EN ONZE DIENSTVERLENING

Woerden, 21-03-2020 

 

Dat het Coronavirus ons allemaal in haar grip heeft is duidelijk. Ook bij SUV.nl (onderdeel van de Van Dijk Groep) worden we hier de afgelopen tijd dagelijks mee geconfronteerd. Als automotive partner en familiebedrijf sinds 1929 voelen wij ons verantwoordelijk om de door ons getroffen maatregelen met u te delen.

 

 Beleid omtrent Coronavirus (COVID-19) – Van SUV.nl

 

Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen bij SUV.nl als onderdeel van Van Dijk Groep. Wij volgen hierbij de adviezen en richtlijnen van het RIVM op. Waar mogelijk passen wij die maatregelen nog zorgvuldiger toe om specifiek mee te denken vanuit onze branche en situatie.

Onze showrooms en werkplaatsen zijn nog steeds open en volledig operationeel. Wij gaan er vanuit dat dit voorlopig ook zo zal blijven.

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij alles in het werk stellen om uw, onze en de collectieve gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. In onze showrooms en werkplaatsen hebben wij grondige maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen blijven werken. Een aantal van deze maatregelen zijn:

 

• Wij houden een afstand van minimaal 1,5 meter met zowel klanten als eigen personeel
• Wij hanteren een logboek om bij te houden wie in onze showroom is geweest
• Wij geven geen handen
• Wij wassen onze handen met regelmaat en de daarbij horende middelen zullen aanwezig zijn
• Wij houden onze showrooms extra schoon
• Wij maken onze voertuigen schoon, met name het stuur, sleutels, dashboards en handgrepen
• Wij maken gebruik van slechts één entree bij de showrooms

 

Verder proberen wij iedereen zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. Dat wil zeggen dat wij flexibel met afspraken, ook buiten werktijden, om zullen gaan.

Dank voor uw medewerking en begrip.
Team, SUV.nl